#THAJSKO - Pláže Phuketu

Ahojte! :) Vitajte pri ďalšom článku z Thajska. V dnešnom príspevku, by som vám chcela zhrnúť pár pláží, ktoré sme stihli za tých pár dní v Thajsku navštíviť, a ktoré sa aj navštíviť oplatilo.  Tak poďme na to! :)

BANG TAO BEACH
Táto pláž patrila medzi našu prvú, ktorú sme navštívili. Skoro 6 km dlhá pláž s krásnym čistým morom, reštauráciami, bufetmi a hotelmi. V prvé dni sme sa pohybovali viac na juhu pláže, kde sa nachádzalo aj viacej ľudí, čo nás po aj čase omrzelo. Nakoniec sme si na hoteli objednali skúter a rozhodli sa ísť viac na sever, čo bol podľa mňa super nápad, pretože sa to nedalo ani porovnať. Kľudná atmosféra, menej ľudí, jedinou nevýhodou tejto pláže sú opadavé ihličnany, ktorých ihličie bolo, nekecám fakt všade. Ale celkovo sme boli najviac spokojní práve s touto plážou a preto sme sa tam na konci nášho výletu aj vrátili. :)







BANANA BEACH
Ďalšia pláž, pre mňa jedna z najzaujímavejších bola takzvaná "secret/hidden" pláž Banana Beach. Predstavte si, že idete na aute, cez niečo ako je Šturec, a zrazu narazíte na pár skútrov a áut parkujúcich vedľa cesty. Zastavíte, zaparkujete, preskočíte cez zvodidlá, a malou strmou cestičkou zídete opatrne dole, kde sa pred vami rozprestrie malá pláž s krásny čistým morom. Pár ľudí, pár rybárov a jeden malý bufetík. Tak toto je Banana Beach. :)







PATONG BEACH
Patong Beach - asi najznámejšia pláž Phuketu, a aj to bolo vidno. Všade bolo hrozne veľa ľudí, obchodov, atrakcií, predávajúcich, ktorí vás neustále otravovali - a nekúpite selfie tyčku?, nechcete okuliare - originál RayBan, nechcete ísť na skúter - brmm, brmm. Ja osobne si myslím že na tejto pláži by ste zohnali naozaj všetko. Čo sa týka čistoty pláže, musím povedať že to nebola žiadna sláva oproti plážam, ktoré sme navštívili pred tým. Myslím si, že to je ale samozrejmosť pretože, viac turistov znamená viacej smetí. Čo sa týka okolia pláže, tomu venujem jeden samostatný článok, pretože Patong je vééélice zaujímavé mesto, s ešte zaujímavejším nočným životom, ktoré si zaslúži viacej priestoru. ;)






Ďakujem veľmi pekne, ak ste sa dostali až tu, velmi si to cením a
budem veľmi rada, ak mi do komentáru napíšete, akú najkrajšiu pláž
ste do teraz navštívili, a na ktorú pláž by ste sa vybrali vy, spomedzi
tých, ktoré som spomínala v článku. :)
Taktiež budem nesmierne rada, ak by ste ma chceli podporiť v ankete
Bloger Roka 2016 v kategórii Cestovanie - hlasovať môžete tu TU.
ĎAKUJEM a vidíme sa pri ďalšom článku! :)


10 komentárov:

  1. Nádherný.
    Hned bych skočila do tý vody a pak se opalovala. Závidiiiiim! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež a hneď teraz, pretože toto počasie u nás v Dánsku sa mi vôbec, ale vôbec nepáči! :( A ďakujem za komentár. :)

      Odstrániť
  2. wau úplne super , chcela by som byť tam ♥ hned tu a teraz sa premiestnit na toto prekrásne miesto :)

    TeenMumy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :3 chcela by som tam ísť ... nádhera
    inak krásny nový dizajn... taký naozaj profesionálny :)

    http://booklovers-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne s týmto novým som sa trápila hodiny. :) :)

      Odstrániť

© Copyright. Používa službu Blogger.