NEWS: Biela (slnečná) sobota

Ahojte. :) Dneska konečne po dlhej dobe ku nám zavítalo slniečko. Už som si myslela, že sa zas raz prebudím do toho hmlistého a upršaného rána ako to býva zvykom. Ale dnes ma počasie príjemne prekvapilo, a tak sme sa rozhodli že to teda využijeme, a ideme sa trocha potúlať po novom okolí, kedže zatiaľ sme nemali moc možnosť, od kedy sme sa tu presťahovali. A boli sme milo prekvapení! Krásne jazierka, dubové lesíky a dlhé lúky. Jediné čo my tu naozaj chýba sú tie naše krásne kopce a hory...a samozrejme jedlo. :P 




Po návrate z menšieho prieskumu sme sa vrátili do reality - upratovanie, varenie a prípravy na veľkú noc. Ja osobne som ako malá nemala moc toto Veľkonočné obdobie rada. Však viete - voda, šibačka atď. Jediné čo na nej mám rada je jedlo, ktoré si budem musieť mimochodom pripravovať tento rok sama, tak mi aspoň držte palce nech mi nezhoria rezne a nech nepokazím šalát... A ja už som si myslela že ma tento sviatok obíde, kedže nežijem na Slovensku a nemám za priateľa Slováka, ale bola som na omyle. Ktorého chlapa by nebavilo obliať ženu, len tak, a ešte ku tomu dostať odmenu však? Minulý rok ma to z jeho strany tiež neobišlo, plus ma oblial aj o deň skôr a natočil si to video nech má pamiatku z jeho prvej šibačky. Dúfam že tento rok ma obleje aspoň v ten správny deň..:D

A Vám prajem krásne prežitie Veľkonočných sviatkov. Dúfam že si každý užije Veľkú noc po svojom, z relaxuje a nadobudne novej sily, ktorú si myslí že každý z nás potrebuje. :)




A ako ste strávili vy tú vašu sobotu? A aké tradície máte na Veľkú noc? :) 
Budem veľmi rada za každý komentár. 
Ďakujem za návštevu a prečítanie príspevku. :)

8 komentárov:

  1. Nádherné fotky ♥ Ja som včera leňošila celý deň, ako každý rok :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja zas pre zmenu budem leňošiť celý deň dnes. :)

      Odstrániť
  2. Jé, vy jste ale opravdu akční rodinka, což je jenom dobře :). U nás to největší slavení přijde až zítra, ale pro lii, kteří chodí do kostela, tak je pro důležitější noc ze soboty na neděli, jako u nás a pondělí už není tak moc důležité.. :) Ale těším se na zítra, jen ještě musím dneska udělat cukroví a něco dobrého. :) Můžu se zeptat, čím fotíš, prosím? Máš vždy tak hezké fotky:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to teda sme hah :) A ďakujem veľmi pekne no napríklad tieto fotky sú fotené len mobilom - Samsung Galaxy core plus a napríklad článok z Nórska je fotený na Nikon taký väčší ale presný tip ti teraz povedať neviem pretože je na SR plus sú tam aj fotky z GoPro. :)

      Odstrániť
    2. Nemas vubec zac :) a dekuji za odpoved, tak aspon, ze znacku vim, dekuji :)

      Odstrániť
  3. Krásné fotky :) Taky bych chtěla zase začít jezdit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky a moc pěkný článek:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

© Copyright. Používa službu Blogger.